4.6 C
Malmo
fredag, maj 7, 2021
Home Aktuellt Samarbete med Arbetsförmedlingen om projektet Internationella kvinnor- Samordnad handlingsplan.

Samarbete med Arbetsförmedlingen om projektet Internationella kvinnor- Samordnad handlingsplan.

Somaliland förening i Malmö och representanter från Arbetsförmedlingen och Malmö Stad har tillsammans anordnat informationsmöte om projektet Internationella kvinnor – Samordnad handlingsplan. Projektet vänder sig till arbetslösa kvinnor som bor i stadsområdet Öster som önskar stöd i sin resa mot arbete eller studier. I projektet ingår medarbetare från Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten, Jobb Malmö och Region Skåne.  Det kom mer än 100 personer på konferensen och det lyfts upp många frågor om jobb, hälsa och olika samhällsfrågor. AMS

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments