17.2 C
Malmo
onsdag, augusti 10, 2022
HomeUncategorizedEn ovanlig rolig midsommar i strålande sol och värme.

En ovanlig rolig midsommar i strålande sol och värme.

En ovanlig rolig midsommar i strålande sol och värme. Vi var två ledare samt ung i sommar praktikanter som underhöll 22 barn. Barnen spelade fotboll, spökboll och vattenkrig som avslutning grillades det korv och hamburgare.

Läslust projektet finansieras av Allmänna arvsfonden och arbetar i samarbete med unga sommarprojekt som i sin tur finansieras av Malmö stad. Målet med projektet är att uppmuntra barn som inte har läsvana genom att läsa böcker får barnen inte bara läsförståelsen i bagaget utan också en större förståelse för sig själv och även för andra personer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments